Ontvang een buitenlands koor!

Ontvang de nieuwsbrief!

Meld je koor hier aan als je belangstelling hebt om een buitenlands koor te ontvangen.

Ga hier naar de pagina met het overzicht van buitenlandse koren die willen samenwerken met een Nederlands koor.

Het is altijd een uitdaging én een groot feest om een buitenlands koor te ontvangen en samen een concert te geven! Buitenlandse koren die naar Europa reizen zijn vaak van goed tot zeer goed niveau en zij willen graag samenwerken met Nederlandse koren. Dat komt natuurlijk ook omdat ons land nog altijd een zeer bijzondere, positieve klank heeft in het buitenland. Daardoor komen buitenlandse koren graag naar Nederland. Van dat imago moeten we goed gebruik maken!

World Choir Games Vlaanderen 2020: dé kans voor ontmoeting!
De kans om met een goed buitenlands koor samen te werken is in 2020 extra groot omdat de World Choir Games Vlaanderen (5 – 15 juli 2020) er aan komen. Veel buitenlandse koren komen graag al eerder om voorafgaand aan de Games elders concerten te geven. Op de pagina Choirs coming to the Netherlands (zie menu) kun je lezen hoe we buitenlandse koren uitnodigen om voorafgaand aan de Games samen te werken met Nederlandse koren. Dat kunnen, afhankelijk van het aanreistraject van de betreffende koren, bijvoorbeeld ook Duitse koren zijn.

Choir Agency NL ondersteunt!
De komende tijd zullen we hard gaan werken om buitenlandse koren, als zij dat willen, te koppelen aan Nederlandse ofDuitse koren die hun buitenlandse collegazangers graag willen ontvangen. Als Nederlands agentschap namens Interkultur bieden we daarbij ondersteuning.
Wat doen we?

  • samenbrengen van buitenlandse koren en Nederlandse of Duitse koren met het oog op een of meerdere vriendschapsconcerten.
  • helpen met planning, organisatie en boeking, waar nodig en wenselijk.
  • meedenken bij het vinden van geldbronnen om de reis van het buitenlandse koor mogelijk te maken.
  • andere, nader af te spreken, noodzakelijke en/of wenselijke activiteiten in dit verband.

Kosten inzet Choir Agency NL
Aan de inzet van Choir Agency NL waar het gaat om directe informatie over en ondersteuning richting World Choir Games Vlaanderen 2020 zijn geen, ook geen verborgen, kosten verbonden. Je krijgt dus nooit zomaar een onduidelijke factuur van ons!

Dat is anders als je Choir Agency NL inschakelt bij de realisering van een voortraject, zoals bijvoorbeeld de ontmoeting tussen een buitenlands koor dat naar de World Choir Games Vlaanderen 2020 komt en een Nederlands koor. Choir Agency NL rekent daarvoor een provisie van 15% (inclusief btw) over de totale kosten van het overeengekomen bemiddelingspakket. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent!

Wie doet er mee?
Uiteraard beschikken we in Nederland en Duitsland al over een goed netwerk van koren die graag de buitenlandse koren ontvangen die vervolgens gaan meedoen aan de World Choir Games Vlaanderen 2020, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe partners op dit gebied. Als jouw koor enthousiast is om in de aanloop naar de World Choir Games Vlaanderen 2020 als gastkoor voor een buitenlands koor te fungeren ben je meer dan van harte welkom!

Aanmelden als gastkoor of gastorganisatie
Met dit formulier kun je je koor of organisatie (nog zonder enige verplichting!) aanmelden als gastkoor om een buitenlands koor te ontvangen dat aansluitend naar de World Choir Games Vlaanderen 2020 (5 –  15 juli 2020) gaat en om samen een vriendschapsconcert mee te geven. Choir Agency NL zorgt vervolgens voor de bemiddeling van belangstellende buitenlandse koren.

Vragen, opmerkingen, mededelingen?
Als je vragen, opmerkingen of mededelingen hebt die betrekking hebben op de rol van gastkoor bij het ontvangen van een buitenlands koor dat naar de World Choir Games Vlaanderen 2020 gaat, stuur dan een e-mail naar contact@choiragency.nl of bel met +31 (0)6 2341 8276.

Naar boven >
Home >