Choir Agency NL

 AdemaMusica (Hilbrand Adema) verzorgt met Choir Agency NL het agentschap voor Interkultur in Nederland voor koren die belangstelling hebben voor een van de vele activiteiten van deze wereldwijze organisatie.
Lees hier meer over Interkultur.

Heb je een vraag? Stuur een e-mail of pak de telefoon: +31 (0)6 2341 8276.
Bij de beschrijving van alle activiteiten van Interkultur vind je ook steeds een belangstellingsformulier.  Hiermee kun je je belangstelling voor een evenement melden en je vragen stellen. Invullen van het formulier verplicht je tot niets.

De komende tijd vind je steeds meer informatie over de andere evenementen die Interkultur organiseert, een agenda met een overzicht van alle evenementen, FAQs en advertentiemogelijkheden.

WCG Vlaanderen 2020: geweldige kans!
In 2020 (5-15 juli) vindt in Vlaanderen een van de grootste activiteiten van Interkultur plaats, georganiseerd door de Vlaamse korenorganisatie Koor en Stem. Een geweldige kans voor Nederlandse koren om mee te doen, want zo dichtbij waren de World Choir Games (WCG) niet eerder! Op deze website vind je een overzichtelijke pagina over de World Choir Games en alle informatie over aanmelding.

Activiteiten van Interkultur
Op deze website vind je informatie over alle activiteiten van Interkultur op koorgebied. En dat zijn er heel wat. Choir Agency NL helpt je om een goede keuze te maken en beantwoordt alle vragen. Omdat we ook veel ervaring hebben met het leveren van reisaanbod kunnen we je, als je dat wilt, helpen met de samenstelling van je koorreis voor en na een evenement van Interkultur. En dat doen we geheel op maat!

Geen verborgen kosten!
Aan onze service zijn geen, ook geen verborgen, kosten verbonden. Als je ons vraagt om specifieke onderdelen van je koorreis samen te stellen, hangt daar uiteraard wel een prijs aan. Je krijgt altijd eerst een duidelijke offerte op basis van je wensen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Lees hier meer over Hilbrand Adema, choir agent namens Interkultur

Choir Agency NL is agent for Dutch choirs wanting to participate in Interkultur Choir Events.  The agent helps the choirs to choose the best events.
Choir Agency NL, Mr Hilbrand Adema, contact@choiragency.nl, +31 (0)6 2341 8276

Naar boven >
Home >Home >