Zing samen met een buitenlands koor!

Zingen in een koor is geweldig, maar het gezamenlijk zingen met een buitenlands koor is een nog mooiere belevenis! Die kans heb je volop tussen half juni en half juli 2020. Veel buitenlandse koren komen van 5 t/m 15 juli naar de World Choir Games (WCG) in Vlaanderen. Een aantal van deze koren komt in de periode voor 5 juli al naar Duitsland, Nederland of Vlaanderen om – bij voorkeur samen met andere koren – op te treden.

Choir Agency NL is dé partner als je als Nederlands koor een optreden wilt verzorgen samen met een buitenlands koor. Het is een extra dimensie als je zelf ook naar de World Choir Games gaat, maar dit is uiteraard niet verplicht. We bemiddelen hierbij en helpen je om bijv. je projectplan op te stellen of om  de financiering rond te krijgen.

Met dit formulier kun je je koor of organisatie (nog zonder enige verplichting!) aanmelden als gastkoor om een buitenlands koor te ontvangen dat aansluitend naar de World Choir Games Vlaanderen 2020 (5 –  15 juli 2020) gaat en om samen een vriendschapsconcert mee te geven.

Op deze pagina vind je alle informatie over het ontvangen van een buitenlands koor in 2020.
Heb je vragen? Stuur een e-mail naar contact@choiragency.nl of bel met +31 (0)6 2341 8276.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.