Nieuw: Choir Agency NL!

 

 AdemaMusica verzorgt met Choir Agency NL het agentschap in Nederland voor koren die belangstelling hebben voor een van de vele activiteiten van deze wereldwijde organisatie. Lees hier meer over Interkultur.

Heb je een vraag? Stuur een e-mail of pak de telefoon: +31 (0)6 2341 8276. Bij de beschrijving van alle activiteiten van Interkultur vind je ook steeds een belangstellingsformulier.  Hiermee kun je je belangstelling voor een evenement melden en je vragen stellen. Invullen van het formulier verplicht je tot niets.

De komende weken vind je meer informatie over de andere evenementen die Interkultur organiseert, een agenda met een overzicht van alle evenementen, FAQs en advertentiemogelijkheden.

In 2020 (5-15 juli) vindt in Vlaanderen een van de grootste activiteiten van Interkultur plaats, georganiseerd door de Vlaamse korenorganisatie Koor en Stem. Een geweldige kans voor Nederlandse koren om mee te doen, want zo dichtbij waren de World Choir Games (WCG) niet eerder! Op deze website vind je een overzichtelijke pagina over de World Choir Games en alle informatie over aanmelding.

Op deze website vind je informatie over alle activiteiten van Interkultur op koorgebied. En dat zijn er heel wat. Choir Agency NL helpt je om een goede keuze te maken en beantwoordt alle vragen. Omdat we ook veel ervaring hebben met het leveren van reisaanbod kunnen we je, als je dat wilt, helpen met de samenstelling van je koorreis voor en na een evenement van Interkultur. En dat doen we geheel op maat!

Aan onze service zijn geen, ook geen verborgen, kosten verbonden. Als je ons vraagt om specifieke onderdelen van je koorreis samen te stellen, hangt daar uiteraard wel een prijs aan. Je krijgt altijd eerst een duidelijke offerte op basis van je wensen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Naar boven >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.